Adresgegevens

Contact

Heb je een vraag, een leuke suggestie of wil je gewoon iets laten weten? Wil je een samenwerking aangaan of een winactie opzetten met een van onze producten? Misschien ben je kampioen geworden (met je team) of heb je het afgelopen seizoen gewoon ontzettend lekker gesport.

Mail ons! We vinden het leuk om post te krijgen!

Hello@Sportjuwelier.nl

Sporten gaat over het beste uit jezelf halen. Daarom verkopen wij sportsieraden die zoveel meer zijn dan alleen een sieraad. Met onze sportsieraden draag je je sport, je passie. Ook buiten het veld, de baan of de hal. Want jij bent de sport die je beoefent. Het sieraad staat voor motivatie en aspiratie, het beste uit jezelf halen. Over winnen en verliezen. Van je tegenstander, de tijd, jezelf. Maar bovenal: be your best you. En wij staan je bij.  

 

 

Ben je op zoek naar een ander origineel cadeau? Kijk dan ook eens op uniekearmbanden.nl. Op deze armbanden kun je je eigen tekst laten maken. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Your story in one piece. We maken ook SOS-armbandjes voor kinderen in allerlei vrolijke kleurtjes met jouw telefoonnummer(s). Dus kijk rustig rond op beide sites. Like ons vooral ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!