Adresgegevens

Contact

Heb je een vraag, een leuke suggestie of wil je gewoon iets laten weten? Wil je een samenwerking aangaan of een winactie opzetten met een van onze producten? Misschien ben je kampioen geworden (met je team) of heb je het afgelopen seizoen gewoon ontzettend lekker gesport.

Mail ons! We vinden het leuk om post te krijgen!

SERVICE@DONE-THAT.NL 

Is sport ook jouw passie? Bekijk dan onze collectie sportsieraden! Leuk om zelf te dragen en om cadeau te doen aan een teamgenoot, trainingsmaatje of je coach! Zelf heb ik altijd veel gesport, en nog steeds! Als journalist schrijf ik regelmatig over sport, lifestyle en eind 2013 verscheen mijn boek: 101 redenen om niet te sporten, maar het wél te doen. Wat ik al die tijd miste, was een plek waar sportsieraden werden verkocht. Nu is er Sportjuwelier.nl! 

Ben je op zoek naar een ander origineel cadeau? Kijk dan ook eens op uniekearmbanden.nl. Op deze armbanden kun je je eigen tekst laten maken. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Your story in one piece. We maken ook SOS-armbandjes voor kinderen in allerlei vrolijke kleurtjes met jouw telefoonnummer(s). Dus kijk rustig rond op beide sites. Like ons vooral ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!