Uniek atletieksieraad, gemaakt van een echt spikepuntje! Het zwarte waxkoord is 47cm en kan verlengd worden tot 52cm.

#draagjesport


€ 19,95

Be incredible. Ja jij! Ga ervoor en verras jezelf. Dit zilveren kettinkje is 42cm lang.

#draagjesport


€ 24,95

Deze zilveren running girl is vol power! Speciaal gemaakt voor Sportjuwelier. Het sieraad is 3cm lang en straalt een enorme kracht uit.

Het hangertje met oogje is 4cm en licht om te dragen.

#draagjesport

 


€ 24,95

Deze zilveren running girl ketting is vol power! Speciaal gemaakt voor Sportjuwelier. Het sieraad is 3cm lang en straalt een enorme kracht uit. 

Het hangertje met oogje is 4cm, het zilveren kettinkje is 42cm en licht om te dragen.

#draagjesport


€ 31,95

Een van de legendarische quotes van Bill Bowerman, trainer van onder andere Phil Knight, de oprichter van Nike. De tekst: everything you need is already inside, is met de hand in het plaatje geslagen en daarna bevestigd aan zachte rekbare stof. Zo kun je de hele dag, ook tijdens je training, deze motiverende armband dragen!

#draagjesport


€ 24,95

Deze armband motiveert je om door te gaan. Dat laatste stuk naar de finish! De plaatjes zitten vast aan een zacht jersey bandje dat elastisch is. Je kunt 'm dus de hele dag dragen, juist ook tijdens je trainingen en wedstrijden. Wil je de armband wassen, dan haal je de plaatjes er eenvoudig af en doe je het bandje in de wasmachine. 

#draagjesport


€ 19,95

Zo motiverend! Ooit stond een toeschouwer langs de kant tijdens de Boston marathon met een bord waarop deze tekst stond. Sindsdien is het een veelgevraagde armband. Het bandje is van joggingstof, zacht en elastisch en het plaatje is met de hand gemaakt.

#draagjesport


€ 19,95

Dit schoensieraad geeft je extra motivatie voor die laatste meters! Rijg je blauwe motiVETER in je veter en finishing is your only f*cking option

#draagjesport


€ 11,95

Unieke oneliner!

Dit zilveren kettinkje met JUST DO IT is 42cm lang.

#draagjesport


€ 29,95

Dit zilveren loopschoentje geeft jouw passie weer, love to run! 

#draagjespprt


€ 14,95

You love to run!

Nu heb je een hardloopsieraad dat jouw passie uitdraagt, ook als je niet loopt. De hardloopketting en de runningshoe met het hartje zijn beide zilver. Het kettinkje is 44cm lang.

#draagjesport


€ 24,95

Voor iedereen met Olympische aspiraties of die ooit aan de Olympische Spelen heeft deelgenomen is deze armband in de kleuren van de Olympische ringen. De armband voelt zacht aan, zodat je 'm de hele dag kunt dragen. Hij past altijd, want met de sluiting kun je 'm eenvoudig groter en kleiner maken.

#draagjesport 


€ 14,95

Is je doel de Olympische Spelen halen? Of ben je een Olympiër? Dan is deze armband echt iets voor jou. De zilveren ringen zitten stevig vast aan het rekbare antraciet bandje, zodat je de armband ook om kunt houden tijdens je trainingen. Als extra stimulans. De armband zit vast met een knoopje dat je er zelf in maakt. Je past 'm dus altijd!

#draagjesport


€ 34,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympisch sporter of heb je een onvergetelijke herinnering aan De Spelen? Dan is deze zilveren ketting echt iets voor jou. Het kettinkje is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#draagjesport


€ 49,95

Dit gele schoensieraad valt met vrolijke tekst valt lekker op! Je rijgt deze motiVETER eenvoudig in je veter.

#draagjesport 


€ 11,95

Wist je dat hardlopen makkelijker gaat als je erbij lacht? De wereldrecordhouder op de marathon, Eliud Kipchoge, heeft zichzelf aangeleerd om te lachen tijdens moeilijke momenten. RUN HAPPY. Dit vrolijke elastische armbandje kun je dag en nacht dragen. Je maakt er zelf een knoopje in, zodat het altijd goed zit!

#draagjesport


€ 6,95

Draag dit kleurrijke armbandje voor meer dan alleen jezelf. De opbrengst van deze elastische armband komt namelijk volledig ten goede aan de Nederlandse stichting Run4Schools. Deze succesvolle organisatie zorgt al jaren voor educatieve naschoolse opvang, door middel van sport, muziek en dans, voor kinderen in de townships van Kaapstad. De armbandjes worden gemaakt door oma's en jonge moeders uit lage sociale milieus in Kaapstad via RELATE, een sociale enterprice. De kleuren geven de Zuid-Afrikaanse vlag weer, waarbij de Nederlandse invloed bij dit goede doel benadrukt wordt, doordat de kleuren van de Nederlandse vlag op het armbandje aangeduid zijn met drie kraaltjes per kleur. De armband is verkrijgbaar in de maten S, M en L. De maat M is geschikt voor een polsomvang van 15cm.

De opbrengst van dit armbandje wordt in z'n geheel afgedragen aan Run4Schools.

#draagjesport


€ 9,95

Prachtig subtiele uitsnede in een mooi zilver plaatje van een running girl. Het kettinkje is 42cm lang.

#draagjesport


€ 24,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel? Of ben je al een Olympiër? Dan is deze vergulden ketting echt iets voor jou. Hij is 45cm lang, inclusief de ringen (3,8cm).

#draagjesport 


€ 59,95

Yes you can.

Dit vergulde kettinkje geeft je elke dag motivatie!

Het kettinkje is 42cm lang. #wearyourpassion 


€ 34,95

Wow, deze zilveren hardloop armband kun je de hele dag dragen. Hij staat mooi bij je trainingsoutfit, maar ook bij je casual kleding als je een keer geen rondjes rent. De lengte is 16cm.

#draagjesport


€ 24,95