Adresgegevens

Op maat gemaakt

Wil jij ook je logo op een motiVETER (schoensieraad), op een zilver kettinkje of aan een sleutelhanger. Of heb je een mooi aandenken aan iemand dat je wil laten vereeuwigen? Mail ons voor meer informatie Hello@sportjuwelier.nl

We maakten de naam in het handschrift van een overleden hardloopmaatje uit een loopgroep.

Voor de Rob Druppers Running Academy graveerden we de letters RDRA. in een zilver hardloopschoentje.

STAND STRONG is de krachtige onlineliner van de Trojan Workout waarvoor we twee soorten sleutelhangers en een ketting maakten.

De 😃 HAPPY RUNNER motiVETERs voor een happy loopgroep.

En ook de triathlon winkel StepOne en RunX hebbben inmiddels hun eigen motiVETERs.

Voor Maia

Sportjuwelier is een kleinschalig persoonlijk bedrijf dat is ontstaan uit de liefde voor sport. Oprichter is voormalig atlete Andra Laarhuis. Met haar teamgenoten was ze jarenlang Nederlands recordhouder op de, naar eigen zeggen, meest incourante afstand in de atletiek, de 4x200m indoor. Sinds 1989 was ze (sport)journalist voor diverse bladen en kranten. Onlangs deed ze een stapje terug uit de journalistiek om zich volledig te wijden aan Sportjuwelier. In 2013 verscheen haar eerste boek: 101 redenen om niet te sporten, maar het wél te doen. Andra heeft twee kinderen die, hoe kan het ook anders, ook veel sporten en aan hockey en atletiek doen. Haar partner bereidt zich voor op zijn eerste triathlon en de Marathon Des Sables.

 

Ben je op zoek naar een ander origineel cadeau? Kijk dan ook eens op uniekearmbanden.nl. Op deze armbanden kun je je eigen tekst laten maken. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Your story in one piece. We maken ook SOS-armbandjes voor kinderen in allerlei vrolijke kleurtjes met jouw telefoonnummer(s). Dus kijk rustig rond op beide sites. Like ons vooral ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!