Steun het Nederlands team. Steun onze Nederlandse sporters, met deze oranje armband die je groter en kleiner kunt maken. Hij past altijd!

#draagjesport


€ 9,95

Dit geweldige armbandje met de triathlonicoontjes is zacht en elastisch, zodat je 'm de hele dag kunt dragen. Je maakt er zelf een knoopje in, dus hij past altijd!

#draagjesport


€ 19,95

Tijdelijk uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven wanneer deze weer verkrijgbaar is? Stuur ons dan een mailtje.

Hoe leuk is dit paardensport armbandje dan! Met een beetje glitter en toch stoer, vanwege het zwarte koord. Dit black diamond hoefijzer armbandje kun je zelf gemakkelijk kleiner of groter maken. Het hoefijzer is zilver.

#draagjesport


€ 16,95

Dit hardlooparmbandje wil je altijd dragen. Het zilveren rondje met RUN is vastgemaakt aan een stevig koord met zilveren eindjes, dat je zelf groter en kleiner kunt maken. 

#draagjesport


€ 19,95

Tijdelijk uitverkocht. Stuur ons een mailtje als je op de hoogte gehouden wil worden, wanneer deze weer verkrijgbaar is.

Is de klimsport jouw passie? Dan is deze stevige armband van parakoord iets voor jou. De armband is 19cm, je kunt 'm open en dichtmaken.

#draagjesport


€ 19,95

Dit elastische armbandje kun je om je pols, je enkel, telefoon, bidon of tas vastmaken. Zo ben je op elk moment van de dag klaar om te vlammen!

#draagjesport


€ 9,95

Hoe cool is dat, een fietsketting om je pols! De armband is van keihard chirurgisch staal en rubber en is 22cm lang.

#draagjesport


€ 19,95

Deze armband motiveert je om door te gaan. Dat laatste stuk naar de finish! De plaatjes zitten vast aan een zacht jersey bandje dat elastisch is. Je kunt 'm dus de hele dag dragen, juist ook tijdens je trainingen en wedstrijden. Wil je de armband wassen, dan haal je de plaatjes er eenvoudig af en doe je het bandje in de wasmachine. 

#draagjesport


€ 19,95

Zo motiverend! Ooit stond een toeschouwer langs de kant tijdens de Boston marathon met een bord waarop deze tekst stond. Sindsdien is het een veelgevraagde armband. Het bandje is van joggingstof, zacht en elastisch en het plaatje is met de hand gemaakt.

#draagjesport


€ 19,95

Dit vrolijke gekleurde elastische armbandje met basketbalbedel is verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes. Zie foto voor de diverse opties. Laat in het vakje Opmerkingen weten welke kleur je wilt. Wil je een andere kleur, laat dat dan ook even weten bij het vakje Opmerkingen tijdens je bestelling. We hebben alle kleuren.

#draagjesport


€ 9,95

Deze vrolijke voetbalarmbandjes zijn van elastisch materiaal en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Wil je een andere kleur dan hier is afgebeeld? Laat het ons weten tijdens je bestelling in het vakje Opmerkingen. De armbandjes kosten per stuk € 9,95.

#draagjesport


€ 9,95

Deze vrolijke armbandjes zijn gemaakt van rekbaar materiaal, zodat je ze de hele dag kunt dragen. We hebben ze in ongeveer alle kleuren. Geef tijdens het bestellen in het vakje Opmerkingen aan welke kleur je wilt. Ze kosten € 9,95 per stuk.

#draagjesport 


€ 9,95

Is klimmen jouw passie? Dan is deze armband echt iets voor jou. De lengte is 21cm, je kunt 'm open en dichtmaken.

#draagjesport


€ 19,95

Klim jij graag? Dan is deze stevige armband echt iets voor jou. De lengte is 20cm en je kunt 'm open en dicht maken.

#draagjesport


€ 19,95

Hé hockeylover, dit hockeyarmbandje is echt iets voor jou. Het is namelijk gemaakt van zachte rekbare stof die je tijdens je training ook kunt dragen. Wil je een andere kleur armband, laat het ons weten bij de Opmerkingen. We hebben bijna alle kleuren!

#draagjesport

 


€ 9,95

Ben jij dat stoere paardenmeisje dat ook van een beetje glitter houdt? Dan is dit armbandje iets voor jou! Het hoefijzer is zilver en het nylon koordje kun je vergroten en verkleinen. Past altijd!

#draagjesport


€ 16,95

Heb jij de magische afstand gelopen óf staat de 42,195m nog op je lijstje, dan inspireert deze armband je vast! Het grijze bandje is van zacht rekbaar jersey, zodat je de armband de hele dag kunt dragen, ook tijdens je trainingen en de marathon zelf. De cijfers worden handmatig in het plaatje geslagen.

#draagjesport


€ 19,95

TIJDELIJK UITVERKOCHT

Is klimmen jouw passie? Dan is deze sterke armband van parakoord echt iets voor jou.

De lengte is 20cm, je kunt 'm open en dicht maken.

#draagjesport


€ 19,95

Draagt jouw favoriete club rood wit? Dan wordt dit jouw favoriete armbandje. Je kunt 'm gemakkelijk groter en kleiner maken.

#draagjesport


€ 9,95

Dit hardlooparmbandje wil je altijd dragen. Het zilveren rondje met RUN is vastgemaakt aan een stevig koord met zilveren eindjes, dat je zelf groter en kleiner kunt maken. 

#draagjesport


€ 19,95

Wist je dat hardlopen makkelijker gaat als je erbij lacht? De wereldrecordhouder op de marathon, Eliud Kipchoge, heeft zichzelf aangeleerd om te lachen tijdens moeilijke momenten. RUN HAPPY. Dit vrolijke elastische armbandje kun je dag en nacht dragen. Je maakt er zelf een knoopje in, zodat het altijd goed zit!

#draagjesport


€ 6,95

Draag dit kleurrijke armbandje voor meer dan alleen jezelf. De opbrengst van deze elastische armband komt namelijk volledig ten goede aan de Nederlandse stichting Run4Schools. Deze succesvolle organisatie zorgt al jaren voor educatieve naschoolse opvang, door middel van sport, muziek en dans, voor kinderen in de townships van Kaapstad. De armbandjes worden gemaakt door oma's en jonge moeders uit lage sociale milieus in Kaapstad via RELATE, een sociale enterprice. De kleuren geven de Zuid-Afrikaanse vlag weer, waarbij de Nederlandse invloed bij dit goede doel benadrukt wordt, doordat de kleuren van de Nederlandse vlag op het armbandje aangeduid zijn met drie kraaltjes per kleur. De armband is verkrijgbaar in de maten S, M en L. De maat M is geschikt voor een polsomvang van 15cm.

De opbrengst van dit armbandje wordt in z'n geheel afgedragen aan Run4Schools.

#draagjesport


€ 9,95

Dit prachtige zilverkleurige armbandje is 22cm lang. Wil je een andere maat? Laat het aantal centimeters dan even achter bij de -Opmerkingen- tijdens het betalen.

#draagjesport


€ 16,95

Vindt jouw dochter tennis een prachtige sport? Dan is dit armbandje echt iets voor haar. Je kunt het slotje in elk ringetje vastmaken, zodat het armbandje altijd past.

#draagjesport


€ 14,95

Deze armband is van rekbaar materiaal, zodat je 'm om je pols, je enkel, je bidon, telefoon of je tas kunt dragen. Waar je maar wilt!

#draagjesport


€ 9,95

TIJDELIJK UITVERKOCHT. Wil je op de hoogte gehouden worden, wanneer deze weer op voorraad is, mail ons dan even.

Als klimmen jouw sport is, dan is deze armband echt iets voor jou. De lengte is 20cm en je kunt 'm open en dichtmaken.

#draagjesport


€ 19,95

Met dit zilveren armbandje (20cm) en het zilveren bedeltje draag je jouw passie.

#draagjesport 

TIJDELIJK UITVERKOCHT. MAIL ONS ALS JE WIL WETEN WANNEER ZE WEER IN VOORRAAD ZIJN


€ 23,95

Je kunt deze natuurlijk dragen als je aan boogschieten doet of het sterrenbeeld boogschutter bent, maar ook als je verliefd bent! Het pijltje is zilver en zit vast aan een zwart armbandje dat je zelf gemakkelijk groter en kleiner kunt maken. 

#draagjesport


€ 16,95

Wow, deze zilveren hardloop armband kun je de hele dag dragen. Hij staat mooi bij je trainingsoutfit, maar ook bij je casual kleding als je een keer geen rondjes rent. De lengte is 16cm.

#draagjesport


€ 24,95

Deze armband is van rekbaar materiaal, zodat je 'm om je pols, enkel, telefoon, bidon of tas kunt knopen.

#draagjesport


€ 9,95