Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympisch sporter of heb je een onvergetelijke herinnering aan De Spelen? Dan is deze zilveren ketting echt iets voor jou. Het kettinkje is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#draagjesport


€ 69,95

Dit zijn de kleuren van inspiratie, motivatie en sportiviteit. Daarom is deze armband voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Uiteraard ook voor de sporters met Olympische aspiraties of die ooit aan Olympische Spelen hebben deelgenomen. De armband voelt zacht aan, zodat je 'm de hele dag kunt dragen. Hij past altijd, want met de sluiting kun je 'm eenvoudig groter en kleiner maken.

#wemotivateyou


€ 14,95

Is je doel de Olympische Spelen halen? Of ben je een Olympiër? Dan is deze armband echt iets voor jou. De zilveren ringen zitten stevig vast aan het rekbare antraciet bandje, zodat je de armband ook om kunt houden tijdens je trainingen. Als extra stimulans. De armband zit vast met een knoopje dat je er zelf in maakt. Je past 'm dus altijd!  Wil je een andere kleur, oranje bijvoorbeeld, dan kan dat ook. Laat bij de Opmerkingen tijdens het bestellen even weten welke kleur je wilt.

#draagjesport


€ 49,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympiër of heb je een geweldige herinnering aan De Spelen?

Dan zijn deze vergulden ringen echt iets voor jou. De Olympische ketting is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#wearyourpassion


€ 99,95