!Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympisch sporter of heb je een onvergetelijke herinnering aan De Spelen? Dan is deze zilveren ketting echt iets voor jou. Het kettinkje is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#draagjesport


€ 89,95

Dit zijn de kleuren van inspiratie, motivatie en sportiviteit. Daarom is deze armband voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Uiteraard ook voor de sporters met Olympische aspiraties of die ooit aan Olympische Spelen hebben deelgenomen. De armband voelt zacht aan, zodat je 'm de hele dag kunt dragen. Hij past altijd, want met de sluiting kun je 'm eenvoudig groter en kleiner maken.

#wemotivateyou


€ 19,95

Ben jij een Olympiër? Of zijn De Spelen jouw droom? Hoe dan ook, deze zilveren ring past in ieder geval bij je.

We hebben nog één ring van maat 9 (binnendiameter 18,9).


€ 49,95

Ben je een Olympisch sporter? Of zijn De Spelen jouw doel.

Dan is deze vergulden Olympische ketting echt iets voor jou. De kettink is 45cm lang, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).


€ 119,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympiër of heb je een geweldige herinnering aan De Spelen?

Dan is deze vergulden ringen armband echt iets voor jou. De Olympische armband is van rekbare jersey en past daarom altijd. We hebben alle kleuren armbanden, ook goudkleurig. Je kunt altijd bij de Opmerkingen, tijdens het bestelproces, een berichtje achterlaten welke kleur je graag wil. 

#wearyourpassion


€ 54,95