Met deze ketting laat je ook buiten het veld zien dat basketbal jóuw sport is. De ketting is 48cm lang en de basketbal is een platte hanger met een mooi relief aan de voor-en achterkant en een diameter van 2cm.

#draagjesport


€ 18,95

Is basketbal jouw sport? Dan is dit sportsieraad echt iets voor jou!

#draagjesport


€ 16,95

Deze supergave actie hangt aan een mooi zilver kettinkje.

De basketbalspeler in actie is 2cm. De ketting is 44cm lang.

#draagjesport


€ 24,95

Dit sportsieraad is een mooi cadeau voor je coach als dank voor afgelopen seizoen. De tekst is er met de hand ingeslagen en het armbandje is van zacht rekbaar materiaal, zodat je coach de armband dag en nacht kan dragen!

#draagjesport


€ 19,95

Dit vrolijke gekleurde elastische armbandje met basketbalbedel is verkrijgbaar in veel verschillende kleurtjes. Zie foto voor de diverse opties. Laat in het vakje Opmerkingen weten welke kleur je wilt. Wil je een andere kleur, laat dat dan ook even weten bij het vakje Opmerkingen tijdens je bestelling. We hebben alle kleuren.

#draagjesport


€ 9,95

Als rolstoelbasketbal jouw sport is, dan past deze ketting met rolstoel hangertje en basketbal bij jou. Het zwarte stevige koord is 45cm lang en kan verlengd worden tot 50cm.

 De ketting is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Dus, wil je een andere kleur dan zwart, zet jouw kleur er even bij in de bestelling.

#draagjesport


€ 14,95

Hoe leuk zijn deze oorbellen dan! Het zijn zilveren stekertjes met mooie kleuren.

#draagjesport


€ 19,95

Hoe cool is dit dan! Een kleine zilveren basketbal in je oren. Hiermee laat je ook buiten het veld zien wat jouw sport is.

#draagjesport


€ 19,95

Stoer, deze zwarte basketbalketting! Het zwarte koord is 45cm lang en kan verlengd worden tot 50cm.

#draagjesport


€ 16,95