Hockey

Geef jezelf of een teammaatje een leuk verjaardagscadeau. Of zoek iets uit voor je hele team, als aandenken aan het seizoen? En bedank ook gelijk je coach met een origineel cadeau. Bekijk onze collectie. Wil je een aandenken voor je hele team? Mail ons dan even in verband met teamkorting en gepersonaliseerde cadeautjes service@done-that.nl

 Dit sportsieraad is een mooi cadeau voor je coach als dank voor afgelopen seizoen. De tekst is er met de hand ingeslagen en het armbandje is van zacht rekbaar materiaal, zodat je coach de armband dag en nacht kan dragen!

#draagjesport


€ 19,95

Hé hockeylover, dit hockeyarmbandje is echt iets voor jou. Het is namelijk gemaakt van zachte rekbare stof die je tijdens je training ook kunt dragen. Wil je een andere kleur armband, laat het ons weten bij de Opmerkingen. We hebben bijna alle kleuren!

#draagjesport

 


€ 9,95

Draag je sport, ook buiten het veld. Met deze zilverkleurige ketting van 46cm die verlengd kan worden tot 54cm. Het hockeymeisje is 3cm lang.

#draagjesport


€ 18,95

Hey hockeygirl! Laat ook buiten het veld zien dat hockey jouw sport is met deze gave oranje ketting. Hij is 45cm lang en kan verlengd worden tot 50cm.

#draagjesport


€ 16,95

Met deze hockeyketting laat je ook buiten het veld zien dat hockey jouw sport is! Het waxkoord is 45cm lang en kan verlengd worden tot 50cm.

#draagjesport 


€ 16,95

Hoe stoer! Deze zwarte hockeyketting kun je na je training of wedstrijd gelijk weer omdoen. Draag je sport. het zwarte waxkoord is 44cm lang en kan verlengd worden tot 49cm.

#draagjesport


€ 16,95

Dit is een Limited Edition zilveren hockeystick, die handgemaakt is op Bali. Is hockey jouw passie en wil je een mooi zilveren sieraad van jouw sport, dan is deze stick écht iets voor jou! De stick is 3cm lang, stevig en dun.

#draagjesport


€ 19,95

Deze Limited Edition hockeystick is handgemaakt op Bali, speciaal voor Sportjuwelier.nl. Als hockey jouw passie is, dan is deze speciale ketting echt iets voor jou! 

De stick is 3cm lang en mooi dun, het kettinkje is 45cm lang.

#draagjesport


€ 29,95

Met dit hockeysieraad laat je ook buiten het veld zien wat jouw sport, jouw passie is. De hockeystick (4cm) hangt aan een stoer zwart waxkoord van 44cm. Kan verlengd worden tot 48cm.

#draagjesport


€ 16,95

Met deze stoere keepershelm laat je ook buiten het veld zien dat jij de keeper bent! De hanger hangt aan een waxkoord van 45cm dat verlengd kan worden tot 50cm. De keepershelm is gemaakt van sterk staal en 2,5cm groot.

#draagjesport


€ 16,95

Voor iedereen met Olympische aspiraties of die ooit aan de Olympische Spelen heeft deelgenomen is deze armband in de kleuren van de Olympische ringen. De armband voelt zacht aan, zodat je 'm de hele dag kunt dragen. Hij past altijd, want met de sluiting kun je 'm eenvoudig groter en kleiner maken.

#draagjesport 


€ 14,95

Is je doel de Olympische Spelen halen? Of ben je een Olympiër? Dan is deze armband echt iets voor jou. De zilveren ringen zitten stevig vast aan het rekbare antraciet bandje, zodat je de armband ook om kunt houden tijdens je trainingen. Als extra stimulans. De armband zit vast met een knoopje dat je er zelf in maakt. Je past 'm dus altijd!

#draagjesport


€ 34,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympisch sporter of heb je een onvergetelijke herinnering aan De Spelen? Dan is deze zilveren ketting echt iets voor jou. Het kettinkje is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#draagjesport


€ 49,95

Deze oranje hockeyketting kun je na je training of wedstrijd gelijk weer omdoen. Het waxkoord is 44cm lang en kan verlengd worden tot 49cm.

#draagjespprt


€ 16,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel? Of ben je al een Olympiër? Dan is deze vergulden ketting echt iets voor jou. Hij is 45cm lang, inclusief de ringen (3,8cm).

#draagjesport 


€ 59,95