Softbal

Geef jezelf of een teammaatje een leuk sportief cadeau. Of zoek iets leuks voor je hele team, als aandenken aan het seizoen. Denk daarbij ook eens aan je coach. Mail ons voor de speciale teamkortingen op service@done-that.nl


Steun het Nederlands team. Steun onze Nederlandse sporters, met deze oranje armband die je groter en kleiner kunt maken. Hij past altijd!

#draagjesport


€ 9,95

Met deze zilveren oorbellen is het overduidelijke welke sport jouw passie is. 

#draagjesport


€ 19,95

Draag je bat en bal aan een ketting en iedereen weet wat jouw sport is!

#draagjesport


€ 18,95

Wat heb jij aan je coach te danken? Dat kun je hem of haar laten weten met deze toepasselijke ketting! Leuk ook als teamcadeautje aan het eind van het seizoen. De ketting is 47cm en kan verlengd worden tot 52cm.

#draagjesport


€ 19,95

Dit sportsieraad is een mooi cadeau voor je coach als dank voor afgelopen seizoen. De tekst is er met de hand ingeslagen en het armbandje is van zacht rekbaar materiaal, zodat je coach de armband dag en nacht kan dragen!

#draagjesport


€ 19,95

Is je doel de Olympische Spelen halen? Of ben je een Olympiër? Dan is deze armband echt iets voor jou. De zilveren ringen zitten stevig vast aan het rekbare antraciet bandje, zodat je de armband ook om kunt houden tijdens je trainingen. Als extra stimulans. De armband zit vast met een knoopje dat je er zelf in maakt. Je past 'm dus altijd!

#draagjesport


€ 34,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympisch sporter of heb je een onvergetelijke herinnering aan De Spelen? Dan is deze zilveren ketting echt iets voor jou. Het kettinkje is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#draagjesport


€ 49,95

Met deze zilveren softbal oorbellen draag je je sport altijd bij je.

#draagjesport


€ 19,95

Is softbal jouw sport? Dan zijn deze zilveren knopjes echt iets voor jou. Op het knopje zit het reliëf van een echte softbal!

#draagjesport


€ 19,95

Met deze zilverkleurige bat laat je zien wat jouw sport is! De bat is 3cm lang, de oranje ketting is 47cm lang en kan verlengd worden tot 52cm.

#draagjesport

 

 


€ 16,95

Met deze zilverkleurige bat laat je zien wat jouw sport is! De bat is 3cm lang, het zwarte waxkoord is 47cm lang en kan verlengd worden tot 52cm.

#draagjesport

 


€ 16,95