Zwemmen

Een zwemsieraad past natuurlijk bij iedereen die van zwemmen houdt. Maar ook voor triatleten, die regelmatig in het water liggen om voor dit eerste onderdeel van hun triatlon te trainen.

Bovendien is het een mooi cadeau als je tegen iemand wilt zeggen: 'Het komt goed, ik geloof in je. Hou je hoofd boven water.'

Gratis verzending binnen Nederland.


Steun onze Nederlandse sporters,

met deze oranje armband die je groter en kleiner kunt maken.

Hij past altijd!

#draagjesport


€ 6,95

Unieke oneliner!

Dit zilveren kettinkje met JUST DO IT is 42cm lang.

#draagjesport


€ 24,95

Voor iedereen met Olympische aspiraties of die ooit aan de Olympische Spelen heeft deelgenomen is deze armband in de kleuren van de Olympische ringen. De armband voelt zacht aan, zodat je 'm de hele dag kunt dragen. Hij past altijd, want met de sluiting kun je 'm eenvoudig groter en kleiner maken.

#draagjesport 


€ 14,95

Is je doel de Olympische Spelen halen? Of ben je een Olympiër? Dan is deze armband echt iets voor jou. De zilveren ringen zitten stevig vast aan het rekbare antraciet bandje, zodat je de armband ook om kunt houden tijdens je trainingen. Als extra stimulans. De armband zit vast met een knoopje dat je er zelf in maakt. Je past 'm dus altijd!  Wil je een andere kleur, oranje bijvoorbeeld, dan kan dat ook. Laat bij de Opmerkingen tijdens het bestellen even weten welke kleur je wilt.

#draagjesport


€ 34,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympisch sporter of heb je een onvergetelijke herinnering aan De Spelen? Dan is deze zilveren ketting echt iets voor jou. Het kettinkje is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#draagjesport


€ 49,95

Yes, be this girl! Swim like her!

De swimming girl en de tekst worden handmatig in het aluminium rondje geslagen. Het hangt aan een zwart waxkoord van 45cm lang dat verlengd kan worden tot 50cm.

#draagjesport


€ 19,95

Dit zilveren ringetje is zo gaaf! Dus, als je een zwemmer bent of je doet aan triathlons, draag je sport met dit zwembril ringetje! 

De ring is er in de maten 5 en 8. Laat bij je opmerkingen achter welke maat je wilt.

Prijs: € 19,95 

#draagjesport


€ 12,95

Met deze ketting is meteen duidelijk dat zwemmen jouw sport is.

Het zwarte waxkoord is 45cm lang en kan verlengd worden tot 50cm.

Prijs: € 16,95

#draagjesport


€ 9,95

Deze armband is van rekbaar materiaal, zodat je 'm om je pols, enkel, telefoon, bidon of tas kunt knopen.

#draagjesport


€ 9,95

Heb jij een waterratje thuis? Dan is deze ketting met het hartje en in het water plonsende meisje zo leuk!

Het zilverkleurige kettinkje is 48cm lang.

#draagjesport


€ 14,95

Nu kun je je zwembril als leuke accessoire om je nek hangen! De ketting is 47cm lang en kan nog verlengd worden tot 52cm. Het brilletje zelf is 3cm.

#draagjesport


€ 16,95

Deze leuke zwemketting kun je cadeau geven of zelf dragen, omdat zwemmen (of triathlon) jouw sport is! Het hangertje hangt aan een kettinkje dat 46cm lang is en kan verlengd worden tot 50cm.

Verkrijgbaar in alle kleuren. Wil je aan andere kleur dan oranje, geef dat dan aan in het vakje 'opmerkingen' bij het bestellen.

#draagjesport


€ 14,95