Fietsen

Geef jezelf of je fietsmaatje een mooi en passend sportsieraad. We hebben verschillende sieraden in onze collectie. Ook leuk als bedankje voor de fanatieke toeschouwers, knechten, masseurs en andere begeleiders.  


Be incredible. Ja jij! Ga ervoor en verras jezelf. Dit zilveren kettinkje is 42cm lang.

#draagjesport


€ 24,95

Deze ketting is zo leuk!

De stalen robuuste radar met fiets erin verwerkt heeft een doorsnede van 2,5cm en hangt aan een zwart waxkoord van 42cm.

#Draagjesport


€ 16,95

Hoe cool is dat, een fietsketting om je pols! De armband is van keihard chirurgisch staal en rubber en is 22cm lang.

#draagjesport


€ 19,95

Deze robuuste radar is van staal en hangt aan een ketting van 46cm die verlengd kan worden tot 52cm.

#draagjesport


€ 16,95

Draag je sport, met deze kleine zilverkleurige fietsoorbellen. 

#draagjesport


€ 14,95

Deze armband motiveert je om door te gaan. Dat laatste stuk naar de finish! De plaatjes zitten vast aan een zacht jersey bandje dat elastisch is. Je kunt 'm dus de hele dag dragen, juist ook tijdens je trainingen en wedstrijden. Wil je de armband wassen, dan haal je de plaatjes er eenvoudig af en doe je het bandje in de wasmachine. 

#draagjesport


€ 19,95

Zijn de Olympische Spelen jouw doel, ben je een Olympisch sporter of heb je een onvergetelijke herinnering aan De Spelen? Dan is deze zilveren ketting echt iets voor jou. Het kettinkje is 45cm, inclusief de Olympische ringen (3,8cm).

#draagjesport


€ 49,95

Ride like a girl. Try to keep up. Be like a girl en haal het beste uit jezelf. In je sport en in je dagelijks leven.

#draagjesport

Deze zilverkleurige ketting is 46cm lang. De tekst en het icoontje zijn met de hand in het plaatje geslagen, wat elk exemplaar uniek maakt.


€ 19,95

Be this girl en haal alles uit jezelf! De fietsster en de tekst zijn met de hand in het plaatje geslagen, dat hangt aan een zwart waxkoord dat 46cm lang is. Het kan verlengd worden tot 50cm.

#draagjesport


€ 19,95

Met deze ketting laat je zien wat jouw sport is. Ook leuk om cadeau te doen! De hanger is 3x2cm en van heel licht materiaal. De ketting is 45cm lang.

#draagjesport


€ 19,95

Ben jij een fanatieke fietser? Dan is deze ketting iets voor jou! De wielrenner is 3x2cm en van heel licht materiaal. Het zwarte waxkoord is 46cm en kan verlengd worden tot 50cm.

#draagjesport


€ 19,95

Yes you can.

Dit vergulde kettinkje geeft je elke dag motivatie!

Het kettinkje is 42cm lang. #wearyourpassion 


€ 34,95